Vi drømmer stort – og har en evigt voksende liste over destinationer, som vi gerne vil besøge. Det er lige som om, at jo mere vi rejser og ser af verden, jo flere nye, spændende steder opdager vi. Her får du vores dynamiske bucket list – altså en liste over de steder, vi gerne vil besøge, inden vi stiller træskoene.

Machu Picchu, Peru

Machu Picchu

Vi vil meget gerne opleve den storslået Inka-kultur i Machu Picchu og også gerne se det mindre kendte Choquequirao. Vi har begge kun besøgt begrænsede dele af Sydamerika og vil gerne opleve meget mere af den verdensdel.

Bora Bora, Fransk Polynesien

Bora Bora

En af specielt Anders’ store drømme er at sejle i Fransk Polynesien med start fra Raiatea. Prøv at forestille dig at sejle rundt blandt paradisøer med kridhvide strande og bølgende palmer i en katamaran – du hopper i vandet når det bliver for varmt og maden kan du fange direkte fra din plads på båden. En af øerne som SKAL besøges er Bora Bora.

Madagaskar

Madagaskar

Madagascar skulle byde på flotte naturoplevelser. Blandt andet kan du finde de specielle baobabs træer, som du ser på billedet og bamboo lemur.

Palawan, Filippinerne

Palawan

Filippinerne er fantastiske. Anders har været i Filippinerne flere gange, men én af de steder han stadig har til gode at se, er øen Palawan, hvorfra der er gode muligheder for at dykke ved vrag. Boracay, som flere gange er blevet kåret til en af verdens bedste strande, står også højt på listen over destinationer i Filippinerne.

Pyongyang, Nord Korea

Pyongyang

Nordkorea er på mange måder et utilnærmeligt land, der som udgangspunkt er lukket for omverden. Man kan dog via Kina komme til Pyongyang – hovedstaden i Nordkorea. Det vil vi gerne opleve. Mette har faktisk tidligere været på en endagstur til Kaosong – en industriby i det sydlige Nordkorea, dengang hun arbejdede på den danske ambassade i Sydkorea, og det var som at rejse 50 år tilbage og træde ind i en helt anden verden.

Devetashka Cave, Bulgarien

Devetashka CaveI Bulgarien finder du den enorme Devetashka grotte, der tidligere er blevet brugt til opbevaring af mad og brændstof af det bulgarske militær.

Burg Eltz, Tyskland

Burg Eltz

Et fortryllende flot slot, der ligner et prinsesse slot.

4×4 igennem Afrika

Jeep i AfrikaAnders har den helt store (drengerøvs)drøm om at køre hele vejen ned gennem Afrika i en firehjulstrækker. Tænk på alle de forskellige kulturer og landskaber, du ville kunne opleve på sådan en tur. Der er stor forskel på Øst- og Vestafrika og vi vil gerne opleve det hele, så det kan blive til to ture 🙂

Hvor vil du gerne hen? Vi vil meget gerne inspireres, så skriv endelig en kommentar om hvor du vil hen og hvorfor.

Comments